Aftertalk met Pieter Boheemen We vroegen na afloop hoe Pieter het vond om zijn TEDx

Aftertalk met Pieter Boheemen We vroegen na afloop hoe Pieter het vond om zijn TEDx

Aftertalk met Pieter Boheemen
We vroegen na afloop hoe Pieter het vond om zijn TEDx talk te geven en of hij na dit optreden nog grootse dromen heeft.

Pieter: “Mijn droom? Ik zou door middel van biotechnologie ooit zelf eens een Raptor, een uitgestorven dino, willen creëren. En het lijkt me ook wel tof om een levenselixer uit te vinden voor een eeuwig jeugd”.
De talk vond ik super! Ik hoop dat er mensen geïnspireerd zijn geraakt. Ik wil iedereen aan het denken zetten over wat we met het DIY-BioLab doen en ook waarom we dit doen. Dit past echt bij mij en ik ben hier altijd mee bezig. Door middel van dit podium konden meer mensen ermee in aanraking komen. Probeer het zelf ook eens, zou ik zeggen. Ga aan de slag met Bio-Tech en zie hoe ver je komt!”

Benieuwd of DIY-BioLab ook wat voor jou is? Bekijk hier de TEDx talk van Pieter: goo.gl/5SuTve

What is TedX?

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At TEDxZwolle, live speakers will spark deep discussion and connection. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organised.