“Ik vroeg mezelf af, is er één antwoord op de vraag: Who am I? Niet

“Ik vroeg mezelf af, is er één antwoord op de vraag: Who am I? Niet

“Ik vroeg mezelf af, is er één antwoord op de vraag: Who am I? Niet dus, denk ik” – Jamila Faber over haar TEDxTalk. Na afloop vroegen we hoe ze het vond om haar verhaal te doen.

Jamila: “Het was een beetje spannend, dat is het altijd wel op het podium, maar ik voel me lekker! Het antwoord op de vraag ‘Who am I?’ zit ergens tussen wat ik van mezelf vind en wat alle anderen om mij heen vinden. Mijn talk heb ik helemaal geënt op het ALL ABOUT ME thema. De twee liedjes die ik zong, heb ik ook speciaal hiervoor geschreven.

Ik hoop dat mensen zich zullen afvragen of het iets uitmaakt wat anderen van je vinden. En dat ze zich realiseren dat ze gewoon kunnen doen waar ze zin in hebben. Als ze anderen er maar niet mee lastigvallen, zo leef ik ook.”

Wist het publiek het antwoord op de vraag ‘Who am I?’ Bekijk het hier terug in Jamila’s talk: goo.gl/2ExfWk

What is TedX?

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At TEDxZwolle, live speakers will spark deep discussion and connection. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organised.